Ervaringen

Ervaringen

Remco (52 jaar):

Ik ben bij Daniëlle terechtgekomen met nekklachten, waar ik al meer dan 15 jaar mee rond liep. Ik had voetreflex niet aan nekklachten gekoppeld tot ik een artikel in de krant zag, waarin ze vertelde dat ook mensen met nekklachten bij haar terecht konden. Daniëlle doet echt haar huiswerk en na een uitgebreide intake is zij aan de slag gegaan. Inmiddels zijn de klachten onder controle en kom ik af en toe voor onderhoud.

Daniëlle is echt geïnteresseerd en daardoor deel je makkelijk de zaken waar je last van hebt, dit komt de behandeling ten goede. De behandelkamer bij haar thuis was al heel plezierig, maar haar nieuwe locatie maakt het nog professioneler.

Kees (74 jaar):

In de loop van 2020 kon ik niet meer fatsoenlijk liggen en zeker niet slapen door pijn in mijn rug en been, ondanks morfinepleisters. Bij het bezoek aan een neuroloog kreeg ik te horen, nadat er een MRI van mijn rug was gemaakt: dit is a-typisch. Ik kan op de MRI niet zien dat er iets niet in orde is, maar het gaat niet goed met u. Ik raad u aan te gaan kijken in het alternatieve circuit! Maar dan? Mijn zus ging regelmatig naar een voetreflextherapeute. Had geen idee wat dat op zou kunnen leveren, behalve dat het zou kunnen kietelen. Hoe ik bij Daniëlle terecht ben gekomen weet ik niet meer, maar er ging een wereld voor mij open. Nooit geweten dat in je voeten de plaatsen te vinden zijn, die aangeven waar in de rest van je lichaam iets mis is.

Daniëlle neemt de tijd en heeft aandacht voor je. Hoewel ik van mijn toenmalige pijnprobleem af ben, kom ik nu nog geregeld voor een ontspanningsbehandeling en ik hoop er nog lang van te kunnen genieten!!

Deborah (27 jaar):

Ik heb chronisch pijn aan mijn knie vanwege PFPS (Patella Femoraal Pijn Syndroom). Mijn moeder ging ook voor pijnklachten in haar knie naar Voetreflexpraktijk Hoorn en raadde mij aan hetzelfde te doen. Omdat ik zelf een beetje sceptisch ben over alternatieve geneeswijzen, duurde het even voordat ik de knoop had doorgehakt.

Bij de eerste afspraak gaf ik aan, dat ik vrij nuchter ben en het allemaal nog moest aanzien. Daniëlle ging echter voortvarend van start en was ervan overtuigd om mij te laten inzien dat voetreflextherapie werkt. Zij is een lieve en meelevende vrouw, die er alles aan zal doen om jou van je klachten af te helpen. Ik zit zelf erg hoog in mijn energie maar door de rust van Daniëlle kan ik mij ontspannen en mij volledig overgeven.

Na de eerste behandeling merkte ik al verbetering en na een paar behandelingen was ik zo goed als van mijn pijnklachten af. Ik ben “om”. Dankzij de voetreflextherapie kan ik pijnvrij door de dagen komen. De behandelingen zijn zelfs fijn en de resultaten zijn super te noemen.

Ik raad voetreflexologie iedereen aan en dan natuurlijk Daniëlle!

Chantal (32 jaar):

Ik ben Daniëlle zeer dankbaar voor alles wat de (voetreflex-)behandelingen en metamorfose massages voor mij betekend hebben en nog betekenen. Voor haar openhartigheid, tips, rust, balans en vooral het relaxte blije gevoel wat ik weer teruggevonden heb. Absoluut een verandering in mijn leven (zowel lichamelijk als mentaal).

Ik laat me niet meer overrompelen en leiden door spanning of confrontaties die mij stress opleveren, maar ik relativeer, laat het komen en laat het los. Ik ben daarin zoveel sterker en beter geworden, zonder moeite eigenlijk maar wel heel bewust. Een waardevol gegeven voor altijd.

Bedankt voor alles Daniëlle!

Andrea (51 jaar):

Ik ben zo blij dat ik voor de behandeling van mijn restless legs of rusteloze benen bij Daniëlle ben gekomen. Ik heb hier al jaren last van en slaap daardoor slecht. Maar na een aantal behandelingen ben ik zeer tevreden en blij met het resultaat.

In de ‘reguliere’ geneeskunde zijn er soms wel, soms niet afdoende medicijnen voor restless legs.  Daardoor heb ik ook al diverse andere methodes geprobeerd, maar ik ben tevreden met de voetreflextherapie bij Daniëlle. Ze luistert serieus en past het behandelplan tussendoor aan als blijkt dat de behandeling daardoor nog beter aanslaat.

Per keer bespreken we tijdens een kop thee hoe het op dat moment met de klachten gaat. Zowel de ontvangst, als de behandeling en de begeleiding verdienen wat mij betreft de hoogste score.

Ik wist van te voren dat klachten niet ‘zo maar’ over gaan na 1 behandeling, maar heb nu na een aantal behandelingen alleen nog ‘onderhoud’ nodig.

Ik ben overigens voor alternatieve behandelingen aanvullend verzekerd en krijg het grootste gedeelte vergoed van de zorgverzekeraar.

Lieke (52 jaar):

De voornaamste reden dat ik voor voetreflex naar Daniëlle ging was hoofdpijn/migraine. Gemiddeld had ik een dag per week hoofdpijn, soms hielpen pijnstillers, soms niet. Verder kwam ik voor wat vage klachten, behorende bij de overgang, zoals gebrek aan energie, maagzuur, gewrichtsklachten, somberheid enz.

De hoofdpijn/migraine is aanzienlijk verbeterd. Ik heb minder vaak hoofdpijn, nu al 4 weken niet en dat is heel wat voor mij. Ook zijn de maagklachten verminderd, ik voel me weer energieker en ben weer wat positiever. Heel bijzonder, ik ben er blij mee!

Je krijgt altijd anderhalf uur de volledige aandacht. Eerst even een voorgesprekje, terwijl je voeten lekker opwarmen in een badje. Dan de ontspannende voetmassage als warming up en vervolgens het echte werk met de drukpunten, waarbij je er zelf wel bij moet blijven met je hoofd. Daarna even rustig bijkomen met een glaasje (gember)water.

De behandelingen bij Daniëlle zijn erg fijn en ontspannend. De behandelkamer is een prettige, sfeervolle ruimte en de brede behandeltafel ligt en zit comfortabel.

Claudia (27 jaar):

Voetreflextherapie… zou dat iets voor mij kunnen zijn?  Nadat ik 1,5 jaar rondliep met verschillende gezondheidsklachten, heb ik de kans gewaagd. Tijdens de kennismaking met Daniëlle kreeg ik gelijk een goed gevoel. Ze nam de tijd voor me en ze legde alles duidelijk uit.

Ik ben de behandeling openminded ingegaan en ik was blij verrast. De behandeling was zo ontspannend dat ik af en toe bijna wegdommelde. Het feit dat ik een moment voor mezelf had waarbij ik even helemaal kon relaxen was heerlijk.

Ondertussen heb ik al meerdere behandelingen gehad en merk een verbetering in de klachten. Het belangrijkste is dat ik mij meer in mijn kracht voel staan en weer positiever tegen de dingen aankijk. Voor anderen zou ik een behandeling zeker aanraden: je gezond en goed in je lijf voelen is zo belangrijk.

Ludmilla (63 jaar):

Al geruime tijd kom ik bij Daniëlle voor verschillende klachtenmeestal voor het ‘bewegingsapparaat’. Ik heb artrose, een pijnlijke rug en over het algemeen veel stress in mijn lijf. Door de behandelingen van Daniëlle vermindert de pijn, word ik soepeler, mijn rugpijn steeds minder en raak ik meer en meer de stress kwijt. Dit komt zowel door de voetreflexbehandelingen als door de zgn. Dorn-therapie, een subtiele bewegingstherapie met een zeer groot effect..

Daarnaast is Daniëlle een warme en rustige persoonlijkheid, daadwerkelijk in je geïnteresseerd. Ze neemt ruim de tijd om je klachten te bespreken en ook bij elke volgende afspraak evalueert ze wat het effect van haar behandeling was.

Je hoort nog wel eens ideeën over voetreflexologie als zou het ‘zweverig’ zijn.

Het is integendeel juist een therapie met een zeer concreet resultaat!

Ik raad voetreflexologie iedereen aan!