Ervaringen

Ervaringen

 

Deborah (27 jaar):

Ik heb chronisch pijn aan mijn knie vanwege PFPS (Patella Femoraal Pijn Syndroom). Mijn moeder ging ook voor pijnklachten in haar knie naar Voetreflexpraktijk Hoorn en raadde mij aan hetzelfde te doen. Omdat ik zelf een beetje sceptisch ben over alternatieve geneeswijzen, duurde het even voordat ik de knoop had doorgehakt.

Bij de eerste afspraak gaf ik aan, dat ik vrij nuchter ben en het allemaal nog moest aanzien. Daniëlle ging echter voortvarend van start en was ervan overtuigd om mij te laten inzien dat voetreflextherapie werkt. Zij is een lieve en meelevende vrouw, die er alles aan zal doen om jou van je klachten af te helpen. Ik zit zelf erg hoog in mijn energie maar door de rust van Daniëlle kan ik mij ontspannen en mij volledig overgeven.

Na de eerste behandeling merkte ik al verbetering en na een paar behandelingen was ik zo goed als van mijn pijnklachten af. Ik ben “om”. Dankzij de voetreflextherapie kan ik pijnvrij door de dagen komen. De behandelingen zijn zelfs fijn en de resultaten zijn super te noemen.

Ik raad voetreflexologie iedereen aan en dan natuurlijk Daniëlle!

Chantal (32 jaar):

Ik ben Daniëlle zeer dankbaar voor alles wat de (voetreflex-)behandelingen en metamorfose massages voor mij betekend hebben en nog betekenen. Voor haar openhartigheid, tips, rust, balans en vooral het relaxte blije gevoel wat ik weer teruggevonden heb. Absoluut een verandering in mijn leven (zowel lichamelijk als mentaal).

Ik laat me niet meer overrompelen en leiden door spanning of confrontaties die mij stress opleveren, maar ik relativeer, laat het komen en laat het los. Ik ben daarin zoveel sterker en beter geworden, zonder moeite eigenlijk maar wel heel bewust. Een waardevol gegeven voor altijd.

Bedankt voor alles Daniëlle!

Andrea (51 jaar):

Ik ben zo blij dat ik voor de behandeling van mijn restless legs of rusteloze benen bij Daniëlle ben gekomen. Ik heb hier al jaren last van en slaap daardoor slecht. Maar na een aantal behandelingen ben ik zeer tevreden en blij met het resultaat.

In de ‘reguliere’ geneeskunde zijn er soms wel, soms niet afdoende medicijnen voor restless legs.  Daardoor heb ik ook al diverse andere methodes geprobeerd, maar ik ben tevreden met de voetreflextherapie bij Daniëlle. Ze luistert serieus en past het behandelplan tussendoor aan als blijkt dat de behandeling daardoor nog beter aanslaat.

Per keer bespreken we tijdens een kop thee hoe het op dat moment met de klachten gaat. Zowel de ontvangst, als de behandeling en de begeleiding verdienen wat mij betreft de hoogste score.

Ik wist van te voren dat klachten niet ‘zo maar’ over gaan na 1 behandeling, maar heb nu na een aantal behandelingen alleen nog ‘onderhoud’ nodig.

Ik ben overigens voor alternatieve behandelingen aanvullend verzekerd en krijg het grootste gedeelte vergoed van de zorgverzekeraar.

Lieke (52 jaar):

De voornaamste reden dat ik voor voetreflex naar Daniëlle ging was hoofdpijn/migraine. Gemiddeld had ik een dag per week hoofdpijn, soms hielpen pijnstillers, soms niet. Verder kwam ik voor wat vage klachten, behorende bij de overgang, zoals gebrek aan energie, maagzuur, gewrichtsklachten, somberheid enz.

De hoofdpijn/migraine is aanzienlijk verbeterd. Ik heb minder vaak hoofdpijn, nu al 4 weken niet en dat is heel wat voor mij. Ook zijn de maagklachten verminderd, ik voel me weer energieker en ben weer wat positiever. Heel bijzonder, ik ben er blij mee!

Je krijgt altijd anderhalf uur de volledige aandacht. Eerst even een voorgesprekje, terwijl je voeten lekker opwarmen in een badje. Dan de ontspannende voetmassage als warming up en vervolgens het echte werk met de drukpunten, waarbij je er zelf wel bij moet blijven met je hoofd. Daarna even rustig bijkomen met een glaasje (gember)water.

De behandelingen bij Daniëlle zijn erg fijn en ontspannend. De behandelkamer is een prettige, sfeervolle ruimte en de brede behandeltafel ligt en zit comfortabel.

Claudia (27 jaar):

Voetreflextherapie… zou dat iets voor mij kunnen zijn?  Nadat ik 1,5 jaar rondliep met verschillende gezondheidsklachten, heb ik de kans gewaagd. Tijdens de kennismaking met Daniëlle kreeg ik gelijk een goed gevoel. Ze nam de tijd voor me en ze legde alles duidelijk uit.

Ik ben de behandeling openminded ingegaan en ik was blij verrast. De behandeling was zo ontspannend dat ik af en toe bijna wegdommelde. Het feit dat ik een moment voor mezelf had waarbij ik even helemaal kon relaxen was heerlijk.

Ondertussen heb ik al meerdere behandelingen gehad en merk een verbetering in de klachten. Het belangrijkste is dat ik mij meer in mijn kracht voel staan en weer positiever tegen de dingen aankijk. Voor anderen zou ik een behandeling zeker aanraden: je gezond en goed in je lijf voelen is zo belangrijk.

Ludmilla (63 jaar):

Al geruime tijd kom ik bij Daniëlle voor verschillende klachtenmeestal voor het ‘bewegingsapparaat’. Ik heb artrose, een pijnlijke rug en over het algemeen veel stress in mijn lijf. Door de behandelingen van Daniëlle vermindert de pijn, word ik soepeler, mijn rugpijn steeds minder en raak ik meer en meer de stress kwijt. Dit komt zowel door de voetreflexbehandelingen als door de zgn. Dorn-therapie, een subtiele bewegingstherapie met een zeer groot effect..

Daarnaast is Daniëlle een warme en rustige persoonlijkheid, daadwerkelijk in je geïnteresseerd. Ze neemt ruim de tijd om je klachten te bespreken en ook bij elke volgende afspraak evalueert ze wat het effect van haar behandeling was.

Je hoort nog wel eens ideeën over voetreflexologie als zou het ‘zweverig’ zijn.

Het is integendeel juist een therapie met een zeer concreet resultaat!

Ik raad voetreflexologie iedereen aan!